Je bekijkt de reis...

Australië
a
A
22 juni 2015 16:40 | Door: Chris
Lieve Daniël, wat een mooi verhaal. Ik ben ook erg benieuwd je weer in levende lijve te spreken en te ontdekken wat het allemaal met je gedaan heeft. En te zien hoe je dat vorm gaat geven in het dagelijkse leven in dit kikkerlandje. Geniet nu nog van het laatste staart(je) van je mooie tijd.
22 juni 2015 18:27 | Door: carien
ha daniel , '
wat spannend om nu álleen "de wijde wereld in te trekken .
we wensen je heel veel goede moed en plezier op je tochten en zijn heel erg benieuwd jou eind augustus in Rotterdam te ontmoeten !!!!
scheiden doet lijden , ja zo is het !
maar je kunt met heel veel fijne en goede herinneringen terug kijken op een fantastisch jaar.
ik doe het je niet meer na !
lieve groet van Toon en carien
23 juni 2015 06:45 | Door: Michiel
Hey Daniel,
Mooie conclusie over de opbrengst van een jaar op jezelf in een andere cultuur. Daar doen anderen tien jaar over. Geniet ze van het backpacken en het afscheidnemen. Mooie overgang dat de Hebbards naar Europa komen. Neem aan dat je zelf in de toekomst ook nog wel teruggaat naar Australië. Ach afstanden zijn dan betrekkelijk als het gaat om wie je werkelijk geeft.
Liefs Michiel
23 juni 2015 06:57 | Door: Joost
Hallo Daniël,
je kunt alle delen van de wereld bezoeken, ergens naar toe bewegen en ergens van weg gaan, maar jezelf zul je overal weer aantreffen. Ik wens je dat je daarin een goede reisgezel vind.
Een positief zelfbeeld zie je terug in de ogen van anderen.
Volgens mij ben je goed bezig!
Prachtig om te zien dat je je hebt durven hechten aan mensen.
Wij hier vinden dat je langzaam aan maar weer eens deze kant op moet komen! Ook al zal je hier niet meer aantreffen wat je achter gelaten hebt omdat met name jij grote stappen gemaakt hebt. Keer niet terug naar je 'oude plek' en naar de 'oude verwachtingen' maar denk na over hoe je ons meeneemt in Daniël versie 2.0. Wees goed voor jezelf zoals je dat deze reis voor anderen was.
Op deze wijze is je reis nog maar net begonnen,
veel plezier,
harte groet,
Joost
25 juni 2015 16:34 | Door: Johanna leur
Oh Daniël,dat wordt de slagroom op je grote reis.....Ja dat je veranderd bent,straalt er aan alle kanten van af!Je hebt kennelijk wat(!)achter gelaten...kan niet beter.
Geweldig dat je het geheel zo duidelijk afrond,knap hoor.
Heerlijk om je straks weer te mogen omarmen,ik blijf je verwachtings volle oma Johanna.
Jouw fantastische reisverslagen hebben ons hier geholpen ,je met open armen te verwelkomen..Dank je wel dag lieverd...nog maar 1 maand...hoera!